Selecteer een pagina

Verkeersregelaars

Al voor €35 per uur / per persoon

 

Vertrouw op onze deskundige verkeersregelaars voor een vlekkeloze doorstroming van het verkeer. Onze goed opgeleide professionals beschikken over uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van verkeersveiligheid, zodat u kunt rekenen op betrouwbare en competente medewerkers die hun werk uitstekend uitvoeren.

Wij zorgen ervoor dat onze verkeersregelaars op tijd op de juiste locatie aanwezig zijn, volledig uitgerust en klaar om hun taken uit te voeren. U kunt vertrouwen op hun professionaliteit, betrokkenheid en vermogen om snel te schakelen in elke situatie.

Tarieven

€35,- per uur / per persoon
Eerste 50KM gratis

Onze verkeersregelaars kunt u o.a. inzetten voor:

  • Verkeer regelen bij wegwerkzaamheden en calamiteiten
  • Weggebruikers adviseren bij wegafzettingen
  • Parkeerinstructies geven en doorstroom regelen
  • Reguleren van bezoekersstromen bij evenementen
  • Bewaken van bouwplaatsen
  • Ondersteunen van verkeersveiligheid bij sportevenementen
  • Toezicht houden op verkeersveiligheid

 

Verkeersregelaars voor optimaal verkeersmanagement

Onze verkeersregelaars zijn getraind om te kunnen omgaan met diverse verkeerssituaties. Ze zijn op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving en beschikken over een scherp oog voor detail. Of het nu gaat om het coördineren van verkeer bij een evenement, het veilig omleiden van weggebruikers tijdens wegwerkzaamheden of het handhaven van verkeersveiligheid op drukke punten, onze mensen hebben de expertise om de klus te klaren.

Alle verkeersregelaars bij Faan Verkeersregelaars hebben een proactieve en professionele houding. Ze begrijpen het belang van duidelijke communicatie en klantgerichtheid. Onze mensen kunnen effectief te communiceren met weggebruikers, hulpdiensten en andere betrokken partijen om een veilige en efficiënte verkeerssituatie te waarborgen.

Trots op onze mensen

Bij Faan Verkeersregelaars geloven we dat trots zijn op onze verkeersregelaars essentieel is voor het bieden van de beste dienstverlening aan onze klanten. We weten dat we kunnen vertrouwen op hun professionaliteit en competentie om elke verkeerssituatie met succes te beheren. Hun inzet draagt bij aan het opbouwen van een veilige en efficiënte verkeersomgeving.

Als organisatie zijn wij er trots op dat we een team van verkeersregelaars hebben die elke dag weer hun uiterste best doen om de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid te handhaven. Hun harde werk en toewijding zijn een ware bron van trots voor ons bedrijf.

Onze verkeersregelaars kunnen o.a worden ingezet voor:

  • Bouw en constructie projecten
  • Evenementen
  • Parkeerwachten

 

Contact

Wilt u vlotte en veilige verkeersstromen realiseren? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons ervaren en professionele team van verkeersregelaars u ondersteunen. Met een bewezen staat van dienst in het begeleiden van diverse verkeerssituaties, bieden wij efficiënte oplossingen die naadloos aansluiten bij uw zakelijke behoeften. Bel ons nu en ontdek hoe onze expertise en betrouwbaarheid uw verkeerservaring naar een hoger niveau tillen

Adresgegevens

Faan verkeersregelaars Helmond Mgr. Noyenstraat 7
5701XJ Helmond

Email

info@faanverkeersregelaars.nl

Telefoon

+31(0)6 42728082

Stuur ons een bericht