Selecteer een pagina

Verhuur materialen

Meer dan 100 materialen te huur voor een veilige omgeving

Met ons ruime aanbod aan verkeersmaterialen maken wij het regelen van uw verkeersveiligheid eenvoudig en efficiënt. Of u nu een bouwproject beheert of wegwerkzaamheden uitvoert, wij hebben de juiste oplossingen om het verkeer probleemloos te sturen. Van verkeersborden en barriers tot verlichting en markeringen, wij hebben alles wat u nodig heeft voor een vlotte en veilige uitvoering.

Onze verhuurservice biedt u flexibiliteit en gemak. Geen gedoe met aanschaf, opslag of onderhoud van materialen. U huurt simpelweg wat u nodig heeft, voor de gewenste periode, en wij zorgen voor een snelle levering op uw locatie. Wij staan voor u klaar om uw project vlekkeloos te laten verlopen.

Bij Faan Verkeersregelaars kunt u terecht voor de verhuur van onder andere:

  • Wegafzettingen
  • Pijlwagens
  • Verkeersborden
  • Pylonnen
  • Veiligheidshesjes

 

Rijdende afzettingen

Verkeersborden

Pylonnen

Materialen voor maximale verkeersveiligheid

Met jarenlange ervaring en een diepgaand begrip van verkeersveiligheid, zijn wij dé autoriteit in de branche. Ons team van deskundigen is volledig op de hoogte van de nieuwste richtlijnen en normen en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit zonder compromis. Onze hoogwaardige materialen voldoen aan strenge veiligheidsvoorschriften, zodat u met volledig vertrouwen een veilige omgeving kunt creëren voor al uw projecten en evenementen.

Compleet aanbod

Bij Faan Verkeersregelaars begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke vereisten. We luisteren aandachtig naar uw wensen en bieden advies op maat, zodat u de juiste materialen ontvangt om de verkeersveiligheid volledig te waarborgen. 

Ons aanbod is zorgvuldig samengesteld om aan al uw verkeersveiligheidsbehoeften te voldoen, ongeacht de complexiteit van uw project. Van reflecterende signalisatie die zorgt voor maximale zichtbaarheid in het donker, tot tijdelijke verkeerslichten die de verkeersstroom reguleren. 

Contact

Wilt u vlotte en veilige verkeersstromen realiseren? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons ervaren en professionele team van verkeersregelaars u ondersteunen. Met een bewezen staat van dienst in het begeleiden van diverse verkeerssituaties, bieden wij efficiënte oplossingen die naadloos aansluiten bij uw zakelijke behoeften. Bel ons nu en ontdek hoe onze expertise en betrouwbaarheid uw verkeerservaring naar een hoger niveau tillen

Adresgegevens

Faan verkeersregelaars Helmond Mgr. Noyenstraat 7
5701XJ Helmond

Email

info@faanverkeersregelaars.nl

Telefoon

+31(0)6 42728082

Stuur ons een bericht